Deze vriendelijke mail kreeg ik onlangs binnen:

 

Dit is een persoonlijke e-mail gericht aan jou. Ik ben Dave Dawes, mijn verloofde en ik won een jackpot loterij van 101 miljoen pond (101,000,000.00 GBP = 128,315,499.32 EUR), en hebben vrijwillig besloten om te doneren het bedrag van 1 miljoen pond (1.000.000,00 EUR = 1,270,437.70 EUR) aan u als een deel van onze eigen goede doel project om het lot van 5 onbekende geluk te verbeteren individuen over de hele wereld plus 15 goede vrienden en familie. Als je ontving deze e-mail dan bent u een van de gelukkige ontvangers en Tevreden contact opnemen met mijn juridisch adviseur Barr.charles gevestigd in Groot-Brittannië, want ik heb hem gegeven instructies om dit geld zo snel mogelijk aan u te leveren.

U kunt contact opnemen met mijn raadsman Barr. charles Via e-mail [ attorney-raymans-chambers@outlook.com ] gewoon vertellen dat je contact met hem onder instructie van Code: BMUTU100 zal hij mijn wil eren en betaalt u binnen Vierde acht uur. Stuur hem je I.D, telefoon en adres voor verificatie en de betaling processing.My geest zal worden opgeheven zodra je dit geld.

U kunt dit controleren door naar de onderstaande webpagina's.

Best of luck,

BMUTU100

 

Wat denk je is hij echt van plan mij €1.000.000,- te schenken, zal ik inderdaad maar even mijn ID gegevens doormailen en op de link klikken?

Ik krijg de laatste tijd veel te veel van dit soort oplichtersmails binnen, ik hoop maar dat niemand gek genoeg is om hier in te trappen.